Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între PSD şi PNL: 'Listele depuse de PSD au oameni condamnaţi sau cercetaţi penal'

pn psd pnl

Senatorul PNL Eugen Ţapu Nazare a declarat, miercuri, cu prilejul înregistrării candidaţilor formaţiunii politice la Biroul Electoral Judeţean, că listele depuse de PSD au candidaţi condamnaţi sau cercetaţi penal. 'Listele depuse de PSD au foarte mulţi oameni condamnaţi, începând cu şeful lor de partid, Liviu Dragnea. Sunt foarte mulţi oameni cu restricţii din punct de vedere al Justiţiei, cum este Victor Ponta, şi o listă întreagă de oameni condamnaţi sau urmăriţi penal. La PNL nu veţi vedea niciun singur candidat care să aibă cea mai mică problemă cu legea. De aceea susţinerea noastră este pentru Dacian Cioloş, un om cinstit, curat, onest şi profesionist. Cred că aici vom face diferenţa. Domnul Dragnea îşi doreşte foarte mult poziţia de premier şi nu mai ţine cont nici de interesele României. Nu putem, ca stat membru NATO şi UE, să venim cu un candidat la premier condamnat de Justiţie', a declarat senatorul liberal Eugen Ţapu Nazare.

La rândul său, deputatul PNL Cătălin Drăguşanu a precizat că şi în ALDE, partid din care a fost exclus în urmă cu o lună, se regăseşte aceeaşi situaţie. 'PNL este singurul partid care a ascultat vocea populară şi a încercat prin stabilirea unor criterii de integritate să reformeze clasa politică românească. Nu aş fi rămas la ALDE nici dacă nu s-ar fi întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Acum, când listele sunt publice, aveţi suficiente dovezi că sunt foarte mulţi oameni cu probleme penale. Poporul nu îşi mai doreşte aşa ceva, ci o clasă politică nouă, formată din profesionişti, care să muncească pentru binele ţării şi care să nu aibă probleme cu Justiţia. Domnul Daniel Chiţoiu (candidat ALDE în Neamţ - n.r.) este unul dintre cei care a fost salvat de Camera Deputaţilor dar nu va fi la nesfârşit această salvare. El îşi doreşte imunitate ca să nu îl ajungă din urmă problemele', a declarat deputatul Cătălin Drăguşanu.

Senatorul Eugen Ţapu Nazare este cap de listă la Senat, iar Cătălin Drăguşanu este pe poziţia a treia la Camera Deputaţilor, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.