Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL între Traian Băsescu şi Liviu Pleşoianu: 'Băsescu, artizanul Noii Securități.'

basescu-938x535

Este război total între fostul preşedinte Traian Băsescu şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu. Acum, deputatul social-democrat lansează un atac dur la adresa actualului senator PMP. Pleşoianu îl acuză că este cea mai mare ameninţare la adresa ţării.

Citeşte şi: Document DECLASIFICAT după 27 de ani. Ce a făcut ARMATA în timpul Mineriadei din 1990

"Timp de 10 ANI, Consiliul Suprem de Apărare a Țării a fost condus de către un personaj care a reprezentat cea mai mare amenințare la adresa țării. Băsescu Traian va rămâne în istorie ca principal artizan al Noii Securități. Și va ajunge acolo unde îi este locul în clipa în care Parchetul General și DNA vor fi conduse de către procurori adevărați, iar nu de mercenari ai Statului Mafiot!

Pleşoianu a reiterat nevoia unei comisii de anchetă care să analizeze dezvăluirile făcute de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

"Dincolo de activitatea Comisiei care trebuie să exercite controlul parlamentar asupra activității SRI, e absolut necesară o Comisie specială de Anchetă care să scoată la lumină întregul ADEVĂR despre Noua Securitate. În pragul Centenarului Marii Uniri, avem datoria, față de poporul român, de a scoate la lumină toate mecanismele prin care România a fost luată ostatică timp de mai bine de un deceniu. Pentru că nu doar SRI-ul lui Coldea și Maior au fost implicate. Mizeria e mult mai mare...", a conchis Pleşoianu.

Citeşte şi: Mircea Cărtărescu, critici DURE după mesajul agramat al unui deputat PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.