Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI TOTAL între Victor Ponta și Liviu Dragnea: DEZVĂLUIRILE șefului PSD la Antena 3

Liviu Dragnea îl contrazice pe Victor Ponta în contorversatul episod al ”pactului de coabitare” semnat în 2012 când USL a câștigat alegerile și trebuia să dea premierul. Ponta a spus că Dragnea a purtat negocierile cu Traian Băsescu, însă actualul președinte al PSD spune că el nu a fost de acord cu numirile procurorilor în fruntea celor mai importante Parchete din țară.

Precizăm că declarațiile lui Liviu Dragnea au fost făcute la Antena 3, după o intervenție telefonică a lui Victor Ponta.

”Am vorbit cu Crin Antonescu. Eu nu am fost la nicio întâlnire în vie cu doamna Kovesi sau alți cetățeni. Vreau să facă o serie de lămuriri. Traian Băsescu a întrebat dacă vrem să discutăm despre procurori, dar și eu și Crin am zis că nu vrem să discutăm. Ponta a venit cu niște nume de procurori, Koveși și Nițu. M-a rugat să o sun pe Mona Pivnicceru, eu am zis că nu sunt de acord cu acele nume. Am vorbit și cu Crin și a zis că nu e de acord. Am vorbit și cu doamna Pivniceru și a zis că nu e de acord. A spus că nu va semna așa ceva și că își va da demisia. Nu am participat la niciun fel de negociere de dinaintea acelei notițe.”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.