Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total pe Primăria Sectorului 3: Acuzaţii dure ale liberalilor la adresa lui Robert Negoiţă

pn psd pnl

Mai sunt peste două luni de zile până la alegerile locale, dar PSD şi PNL au început deja bătălia electorală. Primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiţă are parte de un tratament dur din partea rivalilor care vin cu acuzaţii extrem de dure la adresa edilului.

"Robert Negoiță a plătit 165.006 lei către clientul politic SC Geva Construct Ambient SRL reprezentând contravaloarea serviciilor de ”Închiriere patinoar pentru sărbătorile de iarnă”deși primăria deținea un patinoar în stare buna de funcționare.

Primăria sectorului 3 a încheiat în 04.12.2013 contractul nr.12174/04.12.2013 având ca obiect ”serviciul de închiriere patinoar pentru sărbătorile de iarnă în zona terenului mare de sport din Parcul Al.I Cuza” pentru o perioadă de două luni.

Mai mult decât atât, Robert Negoiță a încheiat și plătit încă un contract, respectiv ”servicii de întreținere, execuție platformă intrare și aducere la starea inițială a terenului la patinoar”, pentru același patinoar montat în Parcul Al. I.Cuza, de data aceasta cu firma SC PAFS SRL, cu o valoare de 84.816 lei.

Practic, Robert Negoiță a plătit în mod nejustitifact suma de 165.006 lei către SC Geva Construct Ambient SRL, deoarece patinoarul exista deja în inventarul Direcției Parcuri, predat concesionarului SC Criss Garden SRL.

Robert Negoiță trebuia doar să plătească cel mult serviciile de întreținere și montare a patinoarului existent în patrimoniul Primăriei Sectorului 3.

Direcția Parcuri (Silviu Popa), Direcția Investiții și Achiziții (Irina Soroceanu), Direcția Economică (Octavian Ghețu) și Direcția Juridică (Pencea Florentina) din cadrul Primăriei sectorului 3 au girat această pagubă bugetului public, iar Curtea de Conturi a constat aceast aspect, menționând acest abuz administrativ în ultimul Raport public: “utilizarea neeconomică a sumei de 165 mii lei prin plata unor servicii de „închiriere patinoar pentru sărbătorile de iarnă” către S.C. Geva Construct Ambient SRL”.

Condamn această iresponsabilitate a lui Robert Negoiță cu privire la justețea cheltuirii banului public și consider că rapoartele detaliate ale Curții de Conturi cu privire la activitatea Primăriei sectorului 3 din perioada 2012-2016 ar trebui fie aduse în atenția opiniei publice astfel încât locuitorii sectorului 3 să cunoască dimensiunea fraudelor și ilegalităților comise de actualul primar", se anunţă într-un comunicat de presă al liberalilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.