Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total pentru Primăria Sectorului 5: Marian Vanghelie, atacat dur

vanghelie2

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raețchi, îi cere lui Marian Vanghelie să se retragă din cursa pentru Primăria Sectorului 5, după ce numele fostului edil a apărut pe Lista Neagră a candidaților cu probleme de integritate, iar în urmă cu o săptămână figură și pe Lista Rușinii publicată de ANAF, cu o datorie de 90.000 de lei. De asemenea, Raețchi a punctat că ultimele sondaje arată că Vanghelie va pierde alegerile.

 

“Candidatura lui Marian Vanghelie este o sfidare la adresa cetățenilor din Sectorul 5, care nu merită să aibă un candidat acuzat de corupție în nenumărate dosare, acuzat că a prejudiciat bugetul sectorului cu 300 de milioane de lei și inclus recent pe Lista Rușinii publicată de ANAF, dar și pe Lista Neagră a candidaților cu probleme de integritate. I-am cerut până acum de două ori să dea explicații în legătură cu datoria la ANAF, după ce a spus că nu știe despre ce este vorba. Pe lista respectivă figura cu o datorie de 90.000 de lei, alături de alți foști colegi de partid din PSD. Deloc surprinzător, PSD conduce detașat și pe Lista Neagră a candidaților cu deficient în ce privește integritatea. Mai mult, ultimele două sondaje demonstrează că oricum va pierde cursa pentru Sectorul 5. Are șansa să se retragă și își salveze onoarea, pentru că evită o înfrângere usturătoare, dar salvează și onoarea cetătenilor Setorului 5, pe care i-a mințit și furat atâta vreme”.

 

Raeţchi a punctat că retragerea lui Vanghelie din cursa pentru Primăria Sectorului 5 ar reprezenta şi un gest de decenţă politică:

 

“Domnule Vanghelie, încă mai aveți șansa să vă retrageți într-un mod onorabil, ca o dovadă ultimă de respect pentru cetățenii pe care i-ați condamnat la subdezvoltare în ultimii 15 ani. Lista neagră publicată recent de presă arată clar de ce nu ar trebui să candidați: ați fost arestat preventiv, în arest la domiciliu, ați fost trimis în judecată pentru luare de mită. Peste toate acestea, aveți o datorie la ANAF pe care nici măcar nu o recunoașteți. Atât eu, cât și cetățenii Sectorului 5, așteptăm un gest de decență politică din partea dvs, chiarsi în al ceasul al doisprezecelea.”, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.