Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL: Tudor Chirilă, replică USTURĂTOARE pentru Mircea Badea

chirila

Artistul Tudor Chirilă are o reacție virulentă, după ce vedeta Antena 3, Mircea Badea, l-a acuzat că a sărit în apărarea ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, pentru că soția acestuia ar fi verișoară cu solistul trupei Vama. Chirilă explică care este de fapt relația sa de rudenie cu soția ministrului, dar arată că nu are absolut niciun fel de interes personal legat de ministrul Culturii.

Citește și: Mircea Badea, dezvăluire EXPLOZIVĂ despre Tudor Chirilă

”Unchiul meu a murit în 1987. Mătușa mea s-a recăsătorit mult mai târziu cu un bărbat care a devenit astfel unchiul meu vitreg și care avea o fată (dintr-o altă căsătorie). Ea este sotia ministrului Alexandrescu. Presupun că asta o transformă într-o verișoară vitregă. Pe Vlad Alexandrescu l-am văzut de două ori în zece ani, nu suntem nici măcar amici. Lucrurile astea sper să-i lămurească pe cei însetați de sânge. Verișoarele mele sunt două: una care locuiește la Singapore și este designer de interfață, cealaltă (care îmi este tot verișoară primară) de care sunt atât de îndepărtat încât nici nu-i știu profesia, locuiește la București.

Mi se pare penibil și abject ca în discuția despre demiterea ministrului culturii să intervină o legătură de mâna a treia cu rost de a deturna sensul dezbaterii. Nu m-am gândit niciun moment că înainte să îmi exprim o opinie sau să particip la un protest eram obligat să mă gândesc la o legătură atît de îndepărtată cu un om care mi-e străin. Eu nu am apărat un om, ci un principiu și, mai ales o viziune despre reforma în cultură care a fost amputată din fașă de interese financiare și politice. Am un drept inatacabil la opinie și mențin fiecare virgulă din declarațiile mele considerând că ministrul culturii a fost sacrificat de mafia transpartinică ale cărei jocuri au fost făcute de Președintele Klaus Iohannis și de slăbiciunea inexplicabilă dar condamnabilă a premierului Cioloș.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT: mesaj de o duritate fără PRECEDENT

Pentru foarte multă lume va fi mult mai confortabil să plaseze intervenția mea sub umbrela unui conflict de interese (care conflict de interese???) în loc să se gândească la adevărata substanță a problemei, la ceea ce este pus în discuție. Suntem unde suntem și pentru faptul că i-am lăsat pe alții să gândească pentru noi.

Am făcut aceste precizări din respect față de publicul meu și pentru că nu vreau să planeze asupra mea vreo suspiciune de incorectitudine”, scrie Tudor Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.