Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu, după victoria României în faţa Turciei: Se vede determinare, dăruire, spirit de luptă, ceea ce ne-a lipsit

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Cosmin Contra Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, după victoria României în amicalul cu Turcia, că la echipa naţională se vede mai multă determinare, dăruire şi spirit de luptă, caracteristici care au lipsit în ultima perioadă. "Se vede o nouă determinare, această dăruire, acest spirit de luptă care ne-a lipsit. N-aş vrea să intru într-o analiză tehnică (n.r. - dacă România joacă mai ofensiv ca pe vremea lui Daum). Ne bucurăm că Gicu a reuşit să revină la echipa naţională, se vede că joacă meci de meci acum şi când vine la echipa naţională joacă foarte bine. Avem mai mulţi decari. Ne bucurăm şi de Florin Niţă, şi de Bălaşa şi de toţi jucătorii care au revenit la echipa naţională şi au jucat foarte bine. Avem aceste posibilităţi acum, în martie şi iunie anul viitor, momente în care trebuie să construim pentru Liga Naţiunilor care va debuta în septembrie şi apoi pentru calificările din 2019 pentru Campionatul European. Orice antrenor îşi doreşte să construiască şi să câştige şi pe o victorie îţi este mult mai uşor să construieşti. A fost o atmosferă foarte frumoasă la Cluj. La Craiova ne dorim să jucăm, ne dorim ca echipa naţională să joace oriunde în ţară, oriunde infrastructura o permite, este iubită, apreciată", a declarat Burleanu, conform news.ro.

Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca. Ambele goluri au fost marcate de Gheorghe Grozav în minutele 42 şi 69.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.