Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu:Petrescu şi Contra au fost singurii cu care am discutat; Despre Mutu: Naţionala are nevoie de valoare adăugată

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Cosmin Contra Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că singurii antrenori cu care s-a discutat despre preluarea naţionalei au fost Dan Petrescu şi Cosmin Contra. "Dan Petrescu şi Cosmin Contra au fost singurii antrenori cu care am discutat despre preluarea naţionalei. Mă bucur că Cosmin a primit unanimitatea Comitetului Executiv", a spus Burleanu.

Întrebat despre o eventuală cooptare la FRF al lui Adrian Mutu, Burleanu a răspuns: "Adi Mutu ne-a vizitat, să-l felicite pe Cosmin, am discutat cu el, discuţiile au fost confidenţiale. Echipa naţională are nevoie de orice valoare adăugată, mereu ne gândim cum să integrăm foşti jucători".

Federaţia Română de Fotbal a confirmat, vineri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că propunerea administraţiei FRF de numire a lui Cosmin Contra pe banca echipei naţionale a fost acceptată în unanimitate de Comitetul Executiv al forului. Contra are contract până la finalul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020.

Contra a fost prezentat într-o conferinţă de presă vineri. La finalul conferinţei, el a primit un tricou cu numărul 2o20 şi numele Contra, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.