Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu (președintele FRF) - România poate fi în top 3 în Europa Centrală și de Est

burleanu-1

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă, în cadrul Adunării Generale a FRF, că România nu se poate compara cu Germania sau Anglia, dar poate ținti să ajungă într-un top 3 în Europa Centrală și de Est relatează agerpres.

''Muncim pe rupte pentru eliminarea decalajului care ne desparte de fotbalului avansat din vestul Europei. Stăm la dispoziția membrilor afiliați de la ora 9 la 17 și chiar mai mult, zi de zi. Nu am răbdare nici cu mine, nici cu colaboratorii mei și ei știu asta. Nu ne comparăm cu Germania sau Anglia, dar ne putem stabili ca obiectiv intrarea în top 3 în Europa Centrala și de Est'', a declarat președintele FRF.

Burleanu a mai afirmat că ambițiile sunt mari, deoarece ''dacă nu vei ținti sus, vei sfârși în mediocritate''.

Președintele FRF a subliniat că ''mitul că numai oamenii din fotbal trebuie să se ocupe de fotbal este fals'', adăugând că ''azi în fotbal sunt oameni care, inclusiv la UEFA, se ocupă de promovare, comunicare, marketing , afaceri etc''.

Răzvan Burleanu s-a referit și la selecționerul german al echipei naționale, Christoph Daum, considerând că este o problemă falsă aceea că nu a mai pregătit o reprezentativă până acum. Președintele FRF a dat exemple de selecționate europene de succes care au avut antrenori care nu mai pregătiseră înainte alte naționale. ''Nici Angelo Niculescu, Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu nu antrenaseră reprezentative naționale înainte de a veni la selecționata României'', a menționat Burleanu.

Michele Uva, director în Federația Italiană de Fotbal și membru în Comitetul Executiv al UEFA, invitat la Adunarea Generală a FRF, s-a declarat ''foarte impresionat de progresele FRF din ultimii ani de când a venit domnul Burleanu''.

''Fotbalul este un sport foarte frumos, dominat de două cuvinte, pasiune și responsabilitate. Aveți un președinte care are o mare viziune de dezvoltare'', a mai spus Uva.

Burleanu i-a oferit italianului un tricou al echipei naționale a României, cu numărul 12.

Adunarea Generală a FRF este statutară, fiind prezenți la Casa Fotbalului 198 din cei 254 de membri afiliați. Ordinea de zi, care cuprinde 17 puncte, a fost aprobată cu 197 de voturi pentru și unul împotrivă.

Reuniunea a început cu un moment de reculegere în memoria oamenilor din familia fotbalului românesc care au decedat în ultimul an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.