Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RCS & RDS anunță că DĂ ÎN JUDECATĂ Trustul Intact: Detalii oferite de companie

Ultima Ora breaking news

Antena 3 a prezentat, joi seara, la emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza zilei”, o înregistrare audio dintre Zoltan Teszari, patronul companiei RCS & RDS și Ioan Bendei, unul dintre directorii săi. În înregistrare, cei doi vorbesc despre o vizită pe care ”nea Traian și Răducu” au efectuat-o acasă la Teszari. Gâdea a spus că cei doi sunt Traian Băsescu și Radu Pricop, ginerele fostului președinte.

Într-un punct de vedere remis redacției STIRIPESURSE.RO, Zoltan Teszari a spus că ”nea Traian și Răducu” sunt, de fapt, ”Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia – Sirian Radu (Răducu).”. Ulterior, compania RCS & RDS a revenit și a transmis un punct de vedere redacției STIRIPESURSE.RO în care anunță că va da în judecată Antena 3, Antena 1 și de Trustul Intact.

”Poziția oficială a companiei RCS & RDS cu privire la campania de denigrare inițiată de Intact Media Group

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

Noua campanie de denigrare inițiată de Antena 3, Antena 1 și de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia împotriva RCS & RDS și împotriva unora dintre acționarii și managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios, astfel încât ne vom adresa justiției pentru a ne proteja drepturile și interesele legitime.

Canalele media ale Trustului Intact continuă practica de manipulare a opiniei publice cu încălcarea normele legale în scopul de a ne produce prejudicii de imagine, prezentând publicului în mod tendențios, cu rea-credință informații și știri false.

Citește și: Ce a pățit mama denaturată care și-a supus fiica de 6 ani la orgii

Refuzăm să ne lăsăm antrenați în acest circ mediatic, astfel încât nu vom răspunde provocărilor canalelor media ale Trustului Intact.

Le mulțumim clienților și investitorilor noștri pentru încrederea acordată și considerăm că timpul va demonstra caracterul nelegal, profund calomnios și interesat al celor care au orchestrat toată această campanie concertată de denigrare.” Reprezentantii companiei RCS & RDS.”, anunță compania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.