Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RCS&RDS vrea să preia o licenţă radio de la un deputat PSD

microfon

Consiliul Național al Audiovizualului a discutat, în şedinţa de joi, 2 iunie, solicitarea de cesiune de către RCS a unei licențe Radio 1 din Galați. Postul este deținut de familia deputatului PSD Florin Pâslaru.

Consiliul a analizat cedarea unor licențe operate de societatea PAF Media către alte două firme - Biocenter din Tecuci (pentru licențele din Tecuci și Târgu Bujor) și RCS&RDS (frecvența de Galați care ar fi folosită pentru retransmiterea Pro FM). Însă, potrivit inspectorului CNA, postul de radio a avut emisia întreruptă pentru o perioadă mai mare de 90 de zile. Potrivit Legii Audiovizualului acest lucru ar însemna retragerea licențelor, scrie paginademedia.ro.

Manuela Cazan, reprezentanta Radio 1, le-a spus membrilor că aceste întreruperi au avut loc din cauza problemelor financiare. Pe de altă parte, aceasta a spus în repetate rânduri că nu cunoaşte foarte bine situaţia, întrucât a fost plecată din țară. Consiliul a amânat luarea unei decizii în acest caz, lăsându-i Manuelei Cazan un răgaz pentru a aduce eventuale dovezi că postul de radio a emis.

Deputatul PSD de Galaţi Florin Pâslaru a fost condamnat de instanţa supremă, în luna martie, pentru conflict de interese, judecătorii aplicând în cazul său o amendă penală de 2.000 de lei, pentru că şi-a angajat fiul la biroul său parlamentar, în perioada 2009-2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.