Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA judecătorului Camelia Bogdan după eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu: NU am nimic să îmi reproșez!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Tribunalul București a decis eliberararea condiționată a omului de afaceri Dan Voiculescu. El a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Decizia Tribunalului București este definitivă. În prezent, Dan Voiculescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Uniunea Judecătorilor îl acuză pe ministrul Justiției de dezinformare și manipulare

Într-o reacție pentru STIRIPESURSE.RO judecătoarea Camelia Bogdan, cea care a prezidat completul de judecată al Curții de Apel București care l-a condamnat pe Dan Voiculescu susține că nu va comenta decizia Tribunalului București, dar dă câtva detalii despre ce se întâmplă chiar dacă omul de afaceri a fost eliberat condiționat:

Nu am nimic sa-mi reproșez, bineințeles! Și nimic de comentat! E o decizie definitivă, executorie, la fel ca și măsurile de recuperare a produsului infracțiunii (confiscare și reparare a prejudiciului) dispuse! Acestea nu se prescriu, urmând a fi restituite la bugetul de stat, cu titlu de creanțe infracționale, pentru garantarea principiului CRIME DOES NOT PAY.”, a declarat judecătorul Camelia Bogdan pentru STIRIPESURSE.

Camelia Bogdan a condus completul de judecători de la Curtea de Apel Bucuresti care a judecat dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

În acest moment Camelia Bogdan este suspendată din magistratură. Înițial CSM-ul a decis în baza unui raport al Inspecției Judiciare să o excludă din magistratură, dar judecătoarea a atacat decizia în instanță și a formulat o plângere la DNA unde deja a fost audiată în calitate de autor al plângerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.