Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚII: Ce a scris presa internațională despre dosarul în care Iohannis A PIERDUT casa din Sibiu

AP
iohannis

Klaus Iohannis a pierdut de curând definitiv casa din centrul Sibiului, care îi aducea cele mai mari venituri, iar evenimentul a produs ecouri mari și în presa internațională. Sentința primită de soții Iohannis a fost "taxată" și de cei de la Washington Post, care au publicat un articol în care informau asupra evenimentului. "După 18 ani de procese, președintele României a pierdut procesul prin care a încercat să răstoarne o decizie privind o proprietate pe care acesta a deținut-o.

O instanță din orașul Pitești a respins contestația în anulare depusă de Președintele României privind o proprietate pe care acesta și soția sa au cumpărat-o în 1999 centrul orașului Sibiu.

Cuplul a cumpărat proprietatea de la cineva care a pretins a fi proprietarul legitim al clădirii, care fusese expropriat de comuniști. Apoi au închiriat-o către Raiffeisen Bank pentru suma de 5.000 de euro (5.250 de dolari) pe lună.

Citește și: Traian Băsescu tună în Senat: PSD rules, fraților! Vă face compatibili cu DNA!

În luna aprilie 2016, un tribunal a decis că locatarii din perioada comunistă, nu Iohannis și soția sa, sunt proprietarii de drept. Cuplul a negat acest lucru.

Iohannis a luat act de hotărârea instanței miercuri, spunând că a respectat deja o decizie anterioară cu privire la acest caz, când cuplul a promis să ramburseze banii câștigați din chirie, a declarat purtătoarea de cuvânt a președintelui, Mădlina Dobrovolschi.", s-a arătat în articolul publicat de Washington Post.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.