Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA deputatului PSD exclus din partid pentru delict de opinie: NU am ezitat să demasc ticăloșia!

Ninel PEIA Deputat PSD Ilfov

Deputatul PSD Ninel Peia a fost exclus azi din partid pentru deservicii de imagine aduse partidului prin intermediul unor postări pe blogul personal de pe stiripesurse.ro Conducerea partidului a ajuns la concluzia că prin opiniile susținute acesta se plasează în afara partidului.

Pe scurt: Deputatul susținea că problema copiilor din Argeș ar fi din cauza unui vaccin administrat micuților și nu din cauza unor viruși sau bacili. Imediat el a fost taxat de fostul ministru al Educației Daniel Funeriu ca fiind ”imbecil”, ceea ce i-a atras din partea deputatului promisiunea unei ”bătăițe la popoul gol, în piața publică”.

A urmat excluderea - „Nu știu care este agenda dlui Ninel Peia, dar constat cu părere de rău că este foarte diferită de cea a PSD, iar prin luările sale de poziție din ultima vreme, făcute în nume personal, se plasează singur în afara partidului. Suntem într-un an electoral și nu ne permitem niciun fel de derapaje, nici de la linia politică asumată de partid, nici de la bunul simț”, a subliniat președintele PSD Liviu Dragnea.

___

ACUM deputatul susține că ”Am luat notă, cu mare mâhnire, despre decizia domnului preşedinte Liviu Dragnea de a mă exclude din Partidul Social Democrat. Spun cu mâhnire, pentru că sunt oricând gata să declar sub jurământ că nici una dintre opiniile mele exprimate public, prin viu grai sau scris, nu a fost menită să aducă vreo atingere PSD, membrilor, sau conducerii sale. E drept, am fost mai activ în ultima vreme, mai ales pe reţelele de socializare,în prezentarea unor situaţii care nu fac cinste nici unui om, darămite unui român şi nu am ezitat să demasc ticăloşia acolo unde am aflat-o.

Am răspuns la câteva atacuri, am vorbit despre speranţă şi bunăstare, despre şanse şi nevoi.  Am apărat crezul social-democrat şi valorile sale şi am încercat din răsputeri să fac în aşa fel încât, ca deputat PSD, să apropii sufletele Ţării de esenţa umanistă a doctrinei social-democrate. Nu am făcut aceste lucruri pentru vreun interes personal sau pentru a aduna beneficii de vreun fel. Am crezut şi cred, aidoma colegilor mei PSD-işti, că locul politicianului este alături de electoratul său, solidar cu necazurile şi bucuriile acestuia.”, susține deputatul Ninel peia într-o altă postare pe blogul său de pe stiripesurse.ro

VEZI AICI TOATĂ APĂRAREA DEPUTATULUI NINEL PEIA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.