Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția dură din PNL după alegerea lui Dragnea în fruntea PSD

pnl

În opinia liberalilor, PSD a arătat că este incapabil să se reformeze prin alegerea lui Liviu Dragnea preşedinte. Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, susține, totodată, că PSD "rămâne acelaşi partid criptocomunist".

Ludovic Orban consideră că "PSD a rămas înţepenit în proiect. Prin alegerea lui Liviu Dragnea, PSD a arătat că este incapabil să se schimbe, să se reformeze. Liviu Dragnea este exponentul cel mai reprezentativ al năravurilor PSD. Liviu Dragnea reprezintă baronii locali, el însuşi fiind un baron local, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman o perioadă foarte lungă (...). Liviu Dragnea este un exponent al năravurilor PSD, având el însuşi probleme cu justiţia, aşa cum au aproape toţi reprezentanţii PSD în administraţia publică judeţeană, locală şi în Parlament (...). PSD din păcate a arătat în aceste alegeri că nu vrea să se schimbe, că rămâne acelaşi partid criptocomunist, care nu are legătură cu valorile europene, care nu are nici o legătură cu democraţia".

Întrebat, la RFI, dacă PSD poate fi un partener de dialog pentru PNL, după Congresul formaţiunii social-democrate, liderul liberal s-a arătat sceptic în această privință: "Din punctul meu de vedere şi nu numai al meu, nu mai putem să stăm la aceeaşi masă cu PSD. De altfel, decizia PNL după moţiunea de cenzură în care PSD şi UNPR l-au ţinut în braţe pe Victor Ponta, devenind practic o ameninţare la adresa siguranţei naţionale, s-a şi anunţat public că PNL nu mai are ce să dialogheze cu PSD".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.