Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Călin Popescu Tăriceanu după ce a fost victima unui samsar

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Presedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi fost victima unei inselaciuni, iar acum nu numai ca asteapta condamnarea celui pe care il acuza, ci si recuperarea pagubei. Este vorba despre acuzatii grave aduse unui roman originar din Targu Mures care a trait in Germania si care ar fi de fapt samsar de masini.

Aflat în proces cu samsarul, Tăriceanu spune că va merge pe calea legii. ”Voi actiona îin conformitate cu prevederile legii.”, a spus șeful Senatului.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

Samsarul l-a convins pe al doilea om in stat ca ii va face rost de o limuzina de lux la un pret extrem de bun. I-a trimis pe mail si fotografii cu masina, insa de fapt acestea infatisau o masina expusa in vitrina unui dealer din Germania. Tariceanu ar fi acceptat sa trimita suma de bani acestui personaj pe care l-a cunoscut prin interemediul unei cunostinte comune.

In total, seful Senatului i-a trimis 14.500 de euro, dar nu a mai vazut nici masina, nici banii, iar samsarul i-a spus ca, in drum spre Romania, cutia de viteze a masinii s-a stricat, asa ca a trebuit trimisa in service. Ancheta a scos insa la iveala ca barbatul nu cumparase nicio masina, noteaza jurnalistii de la Stirileprotv.

Citește și: Femeia acuzată de INCEST spune că va continua relația cu fiul ei, deși judecătorii i-au interzis

Procesul este acum, dupa ani buni, pe masa de lucru a judecatorilor de la Judecatoria Sectorului 6.

Călin Popescu Tăriceanu spera sa obtina recuperarea pagubei, dar autoritatile nu au reusit inca sa dea de inculpat, astfel ca sansele sale de a-si reprimi banii sunt aproape nule, mai ales ca individul cu pricina nu are nimic pe numele sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.