Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Clotilde Armand după ce soțul său a fost EXCLUS din USR: 'Este o decizie greşită a lui'

www.romanialibera.ro
Clotilde Armand

Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, consideră că excluderea soțului ei, Sergiu Moroianu, din formațiune este „o decizie greșită”, întrucât soțul ei nu a avut ocazia să își susțină punctul de vedere, potrivit News.ro. În același timp, Armand a recunoscut că soțul său are, de asemenea, partea lui de vină.

Clotilde Armand, prezentă la Cluj pentru lansarea cărții sale „Am ales România”, a declarat că nu ştia de excluderea soţului ei din partid.

„Am aflat acest lucru în timpul lansării de carte. Cred că el poate să facă apel. Pentru mine este o decizie greşită a lui, care a creat o decizie greşită a Biroului Naţional. Este ca la tenis. Daca mingea e greşită, în loc ca cineva să o oprească, se continuă mai departe şi e greşit mai departe. Cred că este o decizie greşită şi la nivel uman, pentru că o prietenie de 20 de ani cu un om loial şi sincer nu se aruncă în aer pentru un moment de criză după alegeri”, a declarat Clotilde Armand.

Citește și: SCANDAL în USR: Soțul Clotildei Armând a fost EXECUTAT: 'E un moment TRIST'

În opinia sa, decizia Biroului Național este greșită „și la nivel de resurse umane”, cât și din punct de vedere managerial.

„Este o decizie greşită la nivel de resurse umane, pentru că Sergiu Moroianu este un om de mare calitate şi pentru USR este un atu că el este acolo un om loial care de ani de zile luptă. Este o decizie greşită şi la nivel de management, pentru că o persoană care sesizează nişte probleme, care nu s-a făcut auzită în cazul Comisiei de Arbitraj, al cărui mesaj nu a fost auzit şi înţeles la nivel de partid şi s-a dus public din această cauză, este un om care trebuie respectat. În orice organizaţie este bine să ai oameni care trag semnalul de alarmă. Un om care trage semnalul de alarmă trebuie să fie respectat. Încă o greşeală este faptul că înainte să se răspundă la ce a spus el, a fost exclus. Din punctul meu de vedere, această decizie este greşită”, a mai spus Clotilde Armand.

În ceea ce privește precizarea făcută de USR că Moroianu nu s-a prezentat la ședința de partid, pentru a explica mesajul postat pe Facebook, Armand a susținut că soțul ei a trebuit să stea acasă cu copiii, întrucât ea era la Cluj-Napoca, pentru lansarea cărții.

„A fost convocat cu o zi înainte [n.r de către partid]. Nu putea să se ducă pentru că eu, soţia lui, eram aici, la Cluj. Aveam multe angajamente faţă de copiii noştri. Avem mai mulţi copii şi multe angajamente şi el s-a angajat faţă de ei şi nu putea să se ducă la acea şedinţă. Noi voiam să mergem duminică […]. La votul de excludere nu am fost acolo. Se pare că atunci când nu sunt eu acolo se iau decizii greşite”, a mai spus Clotilde Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.