Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Cozmin Gușă după ce PSD a denunțat statul paralel: 'Îţi vine să râzi când vezi că participă la asemenea simulacre'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat a adoptat vineri, la Băile Herculane, o rezoluție prin care a denunțat "statul paralel și ilegitim, care încearcă să preia controlul asupra puterii politice". PSD vorbeşte acum despre un aşa-zis stat paralel pentru că liderul partidului, Liviu Dragnea, are un nou dosar la DNA, a declarat consultantul politic Cozmin Guşă la Realitatea TV. Guşă susţine că statul paralel este format, de fapt, din baroni cu acţiuni la purtător.

„Cred că suntem într-un film. Real, din păcate, care s-ar putea intitula ”PSD, de-a râsu'-plânsu'". Pe de o parte, îţi vine să râzi că o structură care conduce România se dedă la asemenea scenete rupte de realitate, oameni care s-ar reclama ca fiind oameni serioşi. Îţi vine să râzi când vezi că PSD participă la asemenea simulacre, fiecare din ei ştiind că nimic din ce se discută acolo nu e conform realităţii”, a precizat consultantul politic.

Ministrul Fifor, anunţ de ULTIMA ORĂ. Vizaţi sunt militarii RĂNIŢI în teatrele de operaţii

„Este şi de plâns, a explicat acesta, întrucât ei coordonează majoritatea. Au acest rol de a conduce un stat complicat de condus, iar într-o şedinţă considerată a fi serioasă se iau asemenea decizii total rupte de realitate ”, a declarat Cozmin Guşă.

„Din reacţia PSD, înţelegem că ei ştiau mereu de acest stat-paralel, dar nu l-au reclamat decât acum, când Dragnea are probleme în Justiţie”, spune consultantul politic.

Se modifică REGULILE la programul Prima Casă! Ministerul Finanţelor vrea condiţii mai dure şi fonduri mai mici

”Conştiinţa PSD e că liderul lor a făcut parte din acest stat-paralel, a negociat dosare alături de el, a participat alături de fosta conducere a SRI la evenimente. Ei sunt perplecşi că foloseşte partidul pentru a-şi rezolva problemele”, a explicat acesta.

„Statul paralel la care se referă ei pot să fie elemente din conducerea lui Băsescu, care într-adevăr s-a conturat ca o grupare de acest fel, însă asta a trecut de mult. Azi, acest stat-paralel este mai degrabă un stat controlat de baroni prin aceste acţiuni la purtător, ei devalizând bugetele locale în favoarea unor firme”, a explicat consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.