Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Crin Antonescu la denunțul depus la DNA pe numele său și al soției

Romanian interim president Crin Antonescu delivering his first public speech

Senatorul PNL Crin Antonescu a reacționat după ce fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, acuză că Antonescu a cumpărat de la fiul fostului șef al SRI, un apartament subevaluat. Restul de bani ar fi fost achitați de o societate comercială.

„Nu am habar – aflu de la dumneavoastră de această aberaţie. Nici n-o cunosc (pe Alina Măgureanu – n.r.), dacă nu cumva suntem sau am fost vecini în blocul în care locuim. Nici n-o cunosc măcar – vă spun: n-am cunoscut-o pe doamna respectivă şi n-am absolut habar de toate chestiile astea. Şi, bineînţeles, orice astfel de acuzaţii sunt aberante şi lipsite de temei”, a declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă ar putea exista vreun interes ascuns în spatele acestor denunţuri, Crin Antonescu a replicat: „Habar n-am – sunt stupefiat! Sunt pur şi simplu stupefiat! Nu m-a anunţat nimeni nimic oficial. Sunt pur şi simplu descumpănit – o asemenea aberaţie n-am mai auzit. Cât priveşte pe Chiliman şi pe Oprescu, cu Chiliman chiar am fost mari prieteni”, a încheiat ironic fostul șef al PNL pentru pesnews.

Denunțul formulat de fosta noră a lui Virgil Măgureanu conține următoarele acuzații la adresa lui Crin Antonescu și a soției sale, europarlamentarul PNL Adina Vălean:

“(...)În cursul anului 2010, în perioada în care imobilul se afla în constructie si nu fusese finalizat, am fost vizitati pe șantierul imobilului de mai multe ori de către Vălean Adina-Ioana, europarlamentar, devenită sotia lui Antonescu George-Crin-Laurentiu din septembrie 2009, precum și de către o arhitectă angajată de aceasta. 
Motivul vizitelor era achizitionarea unui apartament de lux constituit din două apartamente ale imobililui mentionat și care urma să fie finalizat conform dorintelor sotilor Antonescu George-Crin-Laurentiu și Vălean Adina-Ioana. În acest sens s-au încheiat în data de 10.12.2010 la BNP Nedelcu Cristian Traian doua antecontracte de vanzare-cumparare între Măgureanu Maria și Vălean Adina Ioana. În urma presiunilor exercitate de Dobrescu Dragos și Walter Florian, Măgureanu Marian, avand acordul lui Măgureanu Maria și Virgil, a decis vanzarea apartamentelor către Antonescu George-Crin-Laurentiu și Vălean Adina-Ioana la o valoare mult sub prețul de piata (valorea fiind diminuata cu circa jumatâte), urmand ca diferenta de preț pana la valoarea reala să fie achitata de Romprest indirect, prin achizitionarea unui apartament în același imobil dar la o valoare supraevaluata, astfel încât să compenseze pierderea financiara, cumpărare ce s-a și realizat ulterior.

TOT denunțul aici

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.