Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Liviu Dragnea după ce Legea GRAȚIERII a fost adoptată tacit în Senat

Liviu Dragnea CEx PSD

Proiectul legii graţierii a fost adoptat tacit în Senat din cauză că nu a fost transmis la timp raportul Comisiei juridice, a afirmat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, informează agerpres.ro

Întrebat la Parlament de ce nu s-a dat un vot pe proiectul legii graţierii în Senat, Dragnea a răspuns: "Pentru că cei de la comisie n-au venit cu raportul, pentru că, până să se (...) finalizeze termenul de aprobare tacită, n-au căzut de comun acord asupra unei forme finale. Asta e".

Dragnea îl atacă pe Juncker: 'Poate să vorbească direct cu domnul Cioloş'


Totodată, întrebat dacă PSD şi ALDE nu au majoritate în acea comisie, liderul social-democrat a replicat: "Mai dezgropăm morţii? A ajuns în Cameră legea". 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că proiectul legii graţierii, care urma să fie adoptat tacit marţi, nu poate intra pe ordinea de zi a plenului, întrucât la Biroul permanent nu s-a primit raportul Comisiei juridice în acest caz. 

"Nu ştiu dacă o lăsăm aşa (să fie adoptată tacit - n.r.), dar până în momentul de faţă de la Comisia juridică nu am primit raportul. Fără raport, nu poate să intre pe ordinea de zi a plenului", a spus luni Tăriceanu, la finalul Biroului permanent al Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.