Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Piedone după ce candidatura i-a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 4: NU renunt!

tolo.ro
piedone

Judecătoria Sectorului 4 a decis azi să invalideze candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru Primăria Sectorului 4. Judecătorul a considerat că este vorba despre o dublă candidatură (anterioara îi fusese respinsă de Tribunalul București pe motiv de semnături neconforme).

Vezi și: ȘOC în justiție: O nouă excepție de neconstituționalitate pentru alegerile locale a fost ADMISĂ

Contactat de STIRIPESURSE.RO fostul edil al Sectorului 4 a declarat că are mare încredere în justiție și că va ataca decizia de azi la Tribunalul București unde speră să i se facă dreptate. A lansat și un atac dur la PSD pe care îl face principalul responsabil de blocarea candidaturii sale până acum.

Lupta nu o voi abandona. Chiar dacă voi fi candidat sau nu îmi voi continua lupta pentru cetățenii Sectorului 4. Voi contesta decizia de azi la Tribunalul București și cred că acolo mi se va face dreptate. Să nu se bucure formațiunile politice și în special cei cu trei trandafiri. Și dacă voi pierde armata mea va continua lupta împotriva lor și a candidatului lor. Voi aduce argumente suplimentare la apel în apărarea cauzei mele”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Anterior Piedone a încercat o candidatură independentă, dar aceasta i-a fost respinsă de Tribunalul București. Acum el și-a depus din nou candidatura din partea Partidului Puterii Umaniste social-liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.