Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Ponta după ce Tudose s-a 'răzgândit' cu privire la transferul contribuțiilor: 'Cea mai proastă măsură' care se poate lua

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Fostul premier Victor Ponta a reiterat, marţi, că trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat este "cea mai proastă" măsură care se poate lua, menţionând că înţelege că premierul Mihai Tudose s-a răzgândit şi susţine această măsură, informează agerpres.ro.

Premierul Tudose, anunţ OFICIAL: Şedinţă de Guvern pentru OUG cu 'revoluţia fiscală'


"Înţeleg că premierul Tudose s-a răzgândit. Se adoptă o reglementare care nu poate fi aplicată, şase milioane de contracte de muncă nu poţi să le schimbi până la 1 ianuarie. Se adoptă o reglementare pentru care nu există niciun fel de analiză, nu există nicio altă ţară care să o aplice, nu ne-a spus nimeni de ce, o reglementare care este contestată de toată lumea. Nu există niciun argument. Dacă şi patronatele, sindicatele, jurnaliştii, specialiştii, toată lumea spune că este proastă, de ce să faci ceva ce este prost? Din păcate, minciuna aia cu mărim salariile cu 25% la bugetari se dovedeşte o minciună pentru că se trec contribuţiile şi rămân 3%. Iar pentru cei care lucrează în zona privată nimeni nu poate să garanteze că patronul vrea sau are bani să mărească salariile. E de departe cea mai proastă măsură care se putea lua, e o ambiţie a domnului Dragnea şi, ca toate ambiţiile stupide, duce la lucruri greşite pentru noi toţi", a spus Ponta. 

El a spus că, în urma adoptării acestei măsuri, pierde şi premierul Tudose şi pierde şi PSD. "Cred că pierde şi el foarte mult şi pierde PSD şi cred că e o măsură greşită", a adăugat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.