Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Radu Banciu, după atacul VIRULENT al lui Adrian Năstase

click.ro
nastase banciu

Realizatorul TV, Radu Banciu, a reacționat, vineri seara, după ce fostul premier, Adrian Năstase, a scris pe blogul său că trimite o scrisoare patronului B1 TV, Sorin Oancea, în care îl anunță că jurnalistul are probleme cu creierul. Reacția fostului premier a venit în contextul în care Radu Banciu s-a arătat intrigat de averea uriaşă a fostului premier.

Sunt îngrijorat de sănătatea lui Banciu. Am înțeles că a fost în concediu într-o destinație exotică și, este posibil, să fi contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului. Ar fi singura explicație pentru care ar fi putut să afirme, recent, în emisiune, că aș avea 16 caseÎi rog pe telespectatorii săi, fideli, din străinătate ca, alături de cărțile poștale, cu cascade, pe care i le trimit în fiecare seară – și cu care Banciu se joacă acasă, altfel liniștit, sortându-le pe continente – să-i pună în pachețel și fiolele necesare pentru recuperare”, a scris Năstase pe blogul personal.

SURPRIZA celui mai recent SONDAJ: Cum se poziționează Trump față de Clinton

În replică, Radu Banciu a spus că îi mulțumește lui „Bombonel” și că „nu putem să-i reproșăm domnului Năstase că, din când în când, duce lipsă de umor”.

Îi mulțumim lui Bombonel, că e o scrisoare scrisă, într-adevăr, ca pentru un copil bătut în cap, părintește. Apreciem aceste lucruri. Mă și văd sortând aceste cărți poștale pe continente. Fiecare învață cum poate. Știu că m-a mai acuzat Bombonel de astfel de lucruri și avea dreptate. Eu nu-mi permit să mă duc să fac o excursie pe săptămână sau pe lună, așa că, sigur, învăț din cărți poștale, din dicționare, enciclopedii. Eu nu-mi permit să fiu la înălțimea celor care dispun de atâtea case.

LOVITURĂ pe scena politică: Se cere dizolvarea PRU

Nu putem să-i reproșăm domnului Năstase că, din când în când, duce lipsă de umor. Dumneavoastră cum ați fi în locul lui? Cum ar fi să ai 500 de milioane de euro cash? Că cel puțin domnul Năstase nu mă contrazice aici, mă contrazice doar la case, deci e de acord cu suma. Cum să ai 500 de milioane de euro cash?

Citește și:

Dobânzi URIAŞE de 8.000%: Să nu iei niciodată bani de la aceste instituții

Elena Băsescu a DIVORȚAT

Ce i s-a întâmplat lui Marian Godină după ce i-a transmis un mesaj lui Petre Tobă

Dacian Cioloș, mesaj în noapte: 'Sunt o problemă de siguranță națională'

Credeți că e ușor să te trezești noaptea așa deodată, în spasme, și să știi exact câte case ai? Sau să visezi că ți-a furat unul 200 de milioane? Repede să te duci noaptea să sapi acolo, să vezi dacă sunt banii. Să nu blamăm oameni de genul ăsta. Sigur, noi o mai facem că suntem cârcotași, dar voi să nu faceți ca noi.

Oameni de genul ăsta care au de apărat o asemenea avere... Cum ai putea să stai liniștit? Că noi ne îngrijorăm dacă am lăsat apa deschisă, dacă am lăsat fereastra deschisă când am plecat în concediu, dacă am aruncat pâinea, conservele desfăcute din frigider, dacă am tras apa la toaletă.

Dar cum o fi să pleci și să știi că ai lăsat în curte 500 de milioane de dolari sau euro? Așa că să nu blamăm genul asta de oameni, că nu e simplu”, a afirmat Radu Banciu la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.