Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Rareș Bogdan, după ce Dan Mihalache s-a lăudat că îi dă ordine

rares bogdan

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, fost șef al cancelariei prezidențiale, s-a lăudat într-o discuție cu mai mulți jurnaliști români din Marea Britanie că are mai multe relații la vârful presei din România, menţionându-i pe Rareș Bogdan de la Realitatea TV și Mihai Gâdea de la Antena 3 şi că are un limbaj necolocvial la adresa acestora.

El a precizat că atunci când Realitatea Tv transmitea că românii din UK  sunt țință după Brexit, l-a sunat pe Rareș Bogdan căruia i-ar fi spus: Du-te dracu!

Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat pe pagina de Facebook, dând asigurări că atunci când a vorbit la telefon cu „excelenţa sa domnul ambasador, sau cu Dan, cum vreţi dumneavoastră, pe subiectul "Norwich" sau al acţiunilor "post-Brexit" orientate împotriva unor români” exprimarea sa la adresa lui a fost una cuviincioasă şi cât se poate de respectoasă şi civilizată și „nu s-a pus problema unor exprimări agresive sau necolocviale, nici din partea mea, nici din partea lui, a fost o discuţie între doi oameni civilizaţi care se ştiu de mult timp”.

Tatăl vicepremierului lui Dacian Cioloş a dat lovitura: Ce a câştigat / FOTO

Mi-a fost semnalat la sfârşitul emisiunii din această seară, încheiată într-o atmosferă de bună dispoziţie, faptul că un domn ambasador ar fi folosit un limbaj neacademic într-o convorbire cu mine sau ca ar fi avut nu stiu ce intervenție/ingerința in politica editorială a emisiunii "Jocuri de putere". Vă asigur că atunci când am vorbit la telefon cu excelenţa sa domnul ambasador, sau cu Dan, cum vreţi dumneavoastră, pe subiectul "Norwich" sau al acţiunilor "post-Brexit" orientate împotriva unor români, exprimarea sa la adresa mea a fost una cuviincioasă şi cât de poate de respectoasă şi civilizată. (De altfel, cine mă cunoaşte ştie că aş racţiona extrem de urât la o exprimare jignitoare.) În convorbirile mele telefonice, nu foarte multe, de altfel, cu actualul ambasador, nu s-a pus problema unor exprimări agresive sau necolocviale, nici din partea mea, nici din partea lui, a fost o discuţie între doi oameni civilizaţi care se ştiu de mult timp. Fără înflorituri şi fără excese de nici un fel. Nici măcar în glumă nu a fost o asemenea exprimare vreodată. De ce a folosit această exprimare mai puţin protocolară sau vulgară în discuţia cu jurnaliştii excelenţa sa domnul ambasador al României la Londra, sau Dan, cum doriţi dumneavoastră, chiar nu ştiu, probabil avea loc o discuție absolut benignă si cât se poate de neprotocolară post Conferința/Intalnire. Cât despre cazurile respective, nu s-a schimbat cu nimic abordarea mea sau titlurile de pe banda galbenă ca urmare a intervenţiilor excelenţei sale ambasadorul în cele două emisiuni. Pur şi simplu au fost completate cu poziţia exprimata de domnia sa! 
Deja am scris prea mult pe o chestiune minoră care nu consider că mă afectează în vreun fel si in nici un caz nu merita atâta atenție
”, este mesajul postat de Rareș Bogdan pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.