Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Tudorel Toader după ce comisia de anchetă i-a cerut să o sancționeze pe Kovesi: 'Da, vom face ceva cu scrisoarea respectivă'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudorel toader

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat marţi că a primit scrisoarea Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 2009 în care i se semnalează refuzul şefei DNA Codruţa Kovesi de a se prezenta la audieri, precizând că va fi luată o decizie după ce documentul va fi analizat.

"Da, a ajuns scrisoarea la Ministerul Justiţiei. da, vom face ceva cu scrisoarea respectivă după ce o analizăm", a răspuns Toader, fiind întrebat dacă a primit scrisoarea şi ce sancţiune crede că ar trebui aplicată şefei DNA, potrivit news.ro.

Adrian Năstase RUPE TĂCEREA. Declaraţii de ultim moment despre Klaus Iohannis, statul paralel, dar şi moţiunea de cenzură

Tudorel Toader se află la sediul CSM, unde se discută raportul Inspecţiei Judiciare privind activitatea Parchetului General.

Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 i-a trimis luni o scrisoare ministrului Justiţiei prin care sesizează faptul că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a refuzat pentru a patra oară să se prezinte la audieri.

Propunerea de sesizare a Ministerului Justiţiei a fost făcută, săptămâna trecută, de deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că nu respectă deciziile Curţii Constituţionale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.