Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Victor Ciutacu după ce a fost acuzat că l-a ÎNREGISTRAT pe șest pe Traian Basescu

evelinapauna.ro
ciutacu

Realizatorul România TV, Victor Ciutacu, este acuzat că ar fi fost cel care l-ar fi înregistrat pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, în deja celebra înregistrare de la România TV prezentată de mogulul fugar, Sebastian Ghiță, și în care se vorbește despre felul în care ar fi fost trântit dosarul în care Dan Voiculescu a ajuns în închisoare - (DETALII despre acuzațiile la adresa lui Ciutacu și montajul video care ar susține asta).

Vezi și: O nouă pistă în cazul fostului mogul fugar. În ce țară s-ar ascunde

Am făcut multe înregistrări cu Băsescu după emisiunile în direct pentru că au fost date și în reluare. Vorbind ca pentru oamenii normali, dincolo de faptul că nu am găsit vreun om care să spună că ar fost înregistrați de mine în vreo ipostază privată și clar nu o voi face la bătrânețe. Cel puțin una din cele înregistrări, că e clar din ce se aude acolo, că e clar că au fost două și una într-o atmosferă de carciumă. A crede ca eu ies cu Băsescu la spritz trebuie să ai o anumită înțelegere despre trecutul nostru comun care nu indică vreo apropiere în viața asta.

Pentru liniștea tuturor, nu am băut niciodată un spritz cu Traian Băsescu. A mă dezvinovăți de ceva ce nu am făcut mi se pare penibil. Hai sa fim realisti... Dacă am ajuns ca eu sa fiu omul în care Băsescu are încredere si sa îmi mărturisească taman mie cum l-au executat pe Dan Voiculescu atunci eu chiar cred că Băsescu ar trebui internat la spitalul de nebuni. Chiar mie să îmi mărturiseacă cum a fost făcut în mod securistic patronul postului TV la care am lucrat aproximativ 9 ani de zile când pentru el eram un tonomat?

Ce mi se pare de filmele cu proști e că toată propaganda asta care l-a tot pupat în fund pe Traian Băsescu, din motive materiale sau de subordonare la servicii, în loc să comenteze ce zice fostul ei angajator… al propagadei, care nu a negat că ar fi spusele lui comentează și se dă peste cap să afle cine a făcut înregistrările cu Băsescu.

Vezi și: Printre măriri de pensii și salarii s-a strecurat o impozitare suplimentară. Cine e afectat?

Si presupunând prin absurd că am fi luat-o amândoi razna și eu și Băsescu și el se apuca să îmi povestească securismele din timpul mandatelor lui iar eu mă apucam să îl înregistrez pe șest și să îi dau lui Sebi Ghita ulterior crâmpeiele de mărturisiri tot ce e ce mai important e conținutul discuțiilor în care Băsescu spune cât se poate de clar cum funcționa aparatul represiv pe care l-a stăpânit vreme de 10 ani din care făceau parte și lingăii de-i pomenea el ca l-ar fi slujit voluntar dar despre care eu am mari dubii că ar face ceva gratis.”, a spus Victor Ciutacu pentru stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.