Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția MAE, după ATENTATUL din Istanbul

mae ministerul afacerilor externe logo antent

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ambasadei României la Ankara şi a Consulatului General al României la Istanbul, s-a autosesizat şi a contactat, în regim de urgenţă, autorităţile locale pentru a verifica dacă printre victimele atentatului terorist produs, marţi seara, pe Aeroportul Ataturk, se află şi persoane de cetăţenie română.

Declarații REVOLTĂTOARE ale ministrului Bostan la adresa profesorilor: Mergi acasă, dă-ţi demisia

"Ministerul Afacerilor Externe condamnă în termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc în cursul serii de astăzi, 28 iunie 2016, la aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu numeroase victime. Ministerul Afacerilor Externe reiterează angajamentul ferm al României în combaterea tuturor formelor de terorism şi reafirmă necesitatea conjugării şi intensificării eforturilor internaţionale în combaterea acestor acţiuni care nu pot fi justificate sub nicio formă, punând în pericol vieţi nevinovate", se arată într-un comunicat al ministerului.

Olanda a supus la vot ieșirea din Uniunea Europeană: Rezultatul este ZDROBITOR


"Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ambasadei României la Ankara şi a Consulatului General al României la Istanbul, s-a autosesizat şi a contactat, în regim de urgenţă, autorităţile locale pentru a verifica dacă printre victime se află şi persoane de cetăţenie română. Cele două misiuni au declanşat procedurile consulare standard în astfel de situaţii şi se află în legătură cu autorităţile turce, fiind pregătite să acorde asistenţă consulară de specialitate în limita competenţei legale. Suplimentar, o echipă consulară din cadrul Consulatului General al României la Istanbul s-a deplasat la faţa locului pentru a oferi asistenţa consulară necesară", mai menţionează sursa citată.

Victor Ponta a trecut pe lângă moarte. Ce a pățit în evenimentele sângeroase de la Istanbul/ VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.