Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția PNL după ce s-a aflat că Dacian Cioloș a fost invitat în partid

PNL

Dacian Cioloș a avut întâlnire cu liderii PNL, iar după întrevedere au existat voci care au anunțat că premierul a primit o invitație de înscriere în PNL. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, spune că nu a existat o astfel de abordare în partid.

”Nu există nicio propunere oficială sau neoficială de înscriere a lui Dacian Cioloș în PNL. E vorba despre o consultare reciprocă, de colaborare pentru susținerea unei guvernări cât mai solidă și coerentă. Noi promovăm soluțiile de dreapta. Acest guvern încearcă să imprime anumite măsuri de care noi, liberalii, suntem legați. Sunt multe asemănări între guvernarea Cioloș și modelul pe care noi vrem să-l promovăm. Nu susținem necondiționat guvernarea Cioloș.

Nu sunt în măsură să spun dacă Cioloș va fi vreodată în PNL, se poate înscrie în orice partid dorește. Încercăm o formulă cu UNPR pentru a fi împotriva PSD, pentru a guverna din toamnă. Discutăm despre alianțe sau chiar fuziuni.”, a spus Ionuț Stroe la B1 TV.

Citește și: Un nou VIOL ÎNFIORĂTOR șochează România: O elevă din Vaslui a fost violată, de colegi, în timpul orei de desen

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.