Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu îl taxează pe Ponta: Un moment de tristețe

gorghiu

Adoptarea de catre Parlament a Codului fiscal este un moment de multumire pentru PNL, forma votata fiind rezultatul consultarilor facute la initiativa liberalilor, a declarat co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Totodată, liberala l-a taxat dur pe premierul Ponta care a absentat de la vot, precizând că nu e o surpriză având în vedere că acesta a procedat similar și în ceea ce privește dublarea alocațiilor pentru copii.

'Este un moment de multumire pentru PNL ca astazi s-a votat acest Cod fiscal. Este un Cod fiscal rezultat al unor consultari facute la initiativa PNL si care au dat roade. Eu le-am numit niste consultari fara echivalent în ultimii 25 de ani. M-as bucura sa vad ca lucrurile vor continua în aceeasi directie. Am si un moment de tristete - faptul ca primul-ministru dupa ce s-a falit atâta cu Codul fiscal pe care partidele s-au aplecat cu atentie nici macar nu a votat. Dar, ma rog, nu e o surpriza, am mai avut un moment de genul acestuia în Parlament, momentul la care s-a votat dublarea alocatiilor pentru copii cu care iarasi s-a laudat primul-ministru, marire pentru care n-a votat', a afirmat Gorghiu, potrivit Agerpres, la Palatul Parlamentului, dupa ce deputatii au votat Codul fiscal.

Ea a subliniat ca PNL a votat si crede în acest Cod fiscal.

'Nu e nicio problema, pâna la urma, ca primul-ministru nu crede în acest Cod fiscal. Noi ca partid de opozitie credem, l-am votat, l-am sustinut. Se tine un echilibru între responsabilitatea politica si relaxarea fiscala. Si am convingerea ca, pe masura ce vom vedea cifrele din economie, vom putea sa adoptam masuri de relaxare fiscala în continuare', a argumentat Alina Gorghiu.

Co-presedintele PNL a anuntat ca la primul Birou politic al partidului va propune desemnarea de reprezentanti în echipele tehnice de consultari pe celelalte teme - salarizarea unitara în domeniul bugetar si absorbtia de fonduri.

Cererea de reexaminare a Codului fiscal, transmisa Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, a fost aprobata joi de plenul Camerei Deputatilor, în calitate de camera decizionala, cu 279 de voturi pentru, opt împotriva si cinci abtineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.