Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA PNL la noul Acord dintre PSD și ALDE/ video

predoiu

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat miercuri că protocoalele încheiate de PSD cu UNPR şi ALDE reprezintă "cecuri în alb fără acoperire", susţinând că cele două partide mici nu vor intra astfel în Parlament. 

"Am văzut şi protocolul PSD - UNPR, astăzi protocolul PSD - ALDE. Sunt două cecuri fără acoperire pe care membrii PSD, prin conducerea partidului, le oferă celor două partide mai mici - UNPR şi ALDE. Dacă membrii UNPR şi ALDE îşi imaginează că prezentând acest cec în alb la urne vor intra în Parlament cred că se vor înşela şi vor vedea dânşii la momentul potrivit cât valorează aceste două bucăţi de hârtie", a afirmat Predoiu, la Parlament. 

El a susţinut că PNL nu este preocupat de aceste protocoale încheiate de PSD, ci de pregătirea campaniei şi a candidaţilor liberali. 

"Preferăm să fim împreună cu electoratul şi membrii noştri, cu platformele noastre construite pentru cetăţeni, decât să fim într-o adunare politică ce nu corespunde, cel puţin din punctul nostru de vedere, aşteptărilor cetăţenilor", a adăugat Predoiu. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu au semnat, miercuri, un protocol de colaborare în alegeri. Săptămâna trecută, social-democraţii au semnat un protocol şi cu UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.