Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția președintelui GIP, după excluderea Cameliei Bogdan din magistratură

Mugur Ciuvica

Președintele GIP Mugur Ciuvică a catalogat decizia CSM de excludere din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan drept ”ușor surprinzătoare”, în contextul evenimentelor recente, informează Antena3.

E o decizie care în contextul ultimelor decizii și acțiuni ale CSM-ului mi se pare ușor surprinzătoare (...) Una peste alta este o decizie foarte corectă, care trebuia să fie luată mai demult de CSM, scăpând justiția de o serie întreagă de decizii ilegale, care încalcă drepturile omului și care sunt sau vor fi sancționate de CEDO”, a declarat Mugur Ciuvică.

CSM, decizie RADICALĂ - Camelia Bogdan, EXCLUSĂ din magistratură

Președintele Grupului de Investigații Politice a sesizat un posibil conflict de interese în care s-ar fi aflat judecătoarea Camelia Bogdan, atunci când a judecat dosarul ICA.

Grupul de Investigații Politice (GIP) a publicat documente care arată că, în timp de judeca dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 de lei de la Ministerul Agriculturii, parte în dosar. Mai mult, potrivit GIP, judecătoarea a petrecut și un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov, tot pe banii ministerului.

Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, miercuri, excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.