Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția PSD, după ce Iohannis a declanșat procedura de referendum: Cheltuim 70 de milioane de euro

psd sigla

Eugen Nicolicea, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, a spus că președintele României Klaus Iohannis încearcă prin acest demers să-și acopere eroarea pe care a făcut-o. Reacția vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis marţi preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunţă că a declanşat procedura privind organizarea unui referendum naţional prin care poporul să-şi exprime voinţa cu privire la continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice.

Vezi și: Zegrean explică de ce referendumul lui Iohannis ar fi NECONSTITUȚIONAL

„Păcălește poporul, doar pentru a încerca să-și acopere eroarea pe care a făcut-o și cheltuim 70 de milioane de euro. Atât plătim pentru această distracție ca să afle că luptăm împotriva corupției. Putea să o facă prin niște sondaje.”, a spus Nicolicea, la Antena3.

„Ceea ce face Klaus Iohannis este periculos și dăunător României. Noi am afirmat peste tot că România dorește continuarea luptei împotriva corupției, chiar și această integritate de care vorbea, iar acum pune la îndoială mesajul transmis de România. Ce vor zice partenerii noștri europeni când vor vedea că cel care pune la îndoială acest lucru este chiar președintele României. Probabil se întreabă de ce mai umblă liber pe stradă”, a continuat liderul PSD.

Nu în ultimul rând, Eugen Nicolicea a spus că declanşarea unui referedum reprezintă dreptul constituţional al şefului statului, el arătând că maniera de a face acest demers este „copiată” de la fostul preşedinte Traian Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.