Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA PSD la analiza scursă din partid

sturzu

Dupa ce STIRIPESURSE.RO a publicat, in exclusivitate, o analiza interna din PSD, reactia social-democratilor vine catre propriii membri. "Fac un apel la acei colegi ai nostri care pun ambitiile personale inaintea unitatii partidului si care, fara sa realizeze acest lucru, fac jocuri menite tocmai sa distruga soliditatea PSD, sa inceteze", spune seful TSD, Mihai Sturzu.

Presedintele TSD acuza stiripesurse.ro ca publica "dezinformari", dupa care recunoaste ca de fapt "exista o analiza in derulare", pentru ca in final sa le ceara colegilor sai sa nu puna interesele personale inaintea unitatii partidului.

STIRIPESURSE.RO ii comunica sefului TSD, Mihai Sturzu, ca, daca doreste, putem publica si mailul intern complet, cu nume si prenume, care circula prin partid, pentru a-i arata ca "analiza care nu apartine TSD" a fost realizata chiar la varful structurii pe care o conduce.

Reactia lui Mihai Sturzu, dupa documentul publicat de stiripesurse.ro:

"Constat ca, desi campania electorala s-a incheiat de aproape doua saptamani, continua sa apara dezinformari in presa. Analiza aparuta in mediul on-line nu apartine TSD. Exista o analiza in derulare a TSD, dar aceasta, precum si concluziile sale, intelegem sa ramana in interiorul organizatiei, asa cum este decent fata de toti colegii nostri. Presupusa analiza prezentata „pe surse” nu reprezinta un document oficial al TSD.

In acest moment, este foarte important ca TSD sa fie unit in contextul mai larg in care PSD are nevoie de unitate. Fac un apel la acei colegi ai nostri care pun ambitiile personale inaintea unitatii partidului si care, fara sa realizeze acest lucru, fac jocuri menite tocmai sa distruga soliditatea PSD, sa inceteze.

Alaturi de miile de tesedisti si sutele de mii de tineri care l-au dorit presedinte, il sustin pe Victor Ponta si cred cu toata taria ca el este cel care trebuie sa conduca PSD si de acum inainte. TSD isi afirma fara echivoc sustinerea pentru Victor Ponta in a continua reforma inceputa in 2010 si mai mult, a o accelera.

Sunt mandru de toti colegii mei din TSD, pentru ca am fost langa ei in fiecare campanie electorala si stiu cat de mult au muncit. TSD este puternic pentru ca este unit mai ales in momentele grele".

EXCLUSIV - ANALIZA INTERNA SCURSA DIN PSD

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.