Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția PSD la protestul PNL împotriva lui Victor Ponta

PSD stiripesurse.ro

Evazionistii sunt reprezentati în Parlamentul României de Cristina Pocora si colegii sai din noul PDL, a afirmat miercuri Gabriela Firea, purtatorul de cuvânt al PSD, potrivit unui comunicat.

Ea a solicitat co-presedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga sa se delimiteze de actiunile grupului deputatilor din propriul partid, 'pentru a nu crede ca o astfel de actiune pro-evaziune a fost facuta chiar la ordinul conducerii noului PDL'.

Citește și:  FOTO - Liberalii, protest împotriva lui Victor Ponta, în Parlament

'În Parlamentul României a avut loc astazi un eveniment fara precedent care, din pacate, nu este o gluma de 1 aprilie. Un întreg grup parlamentar, cel al noului PDL, a decis sa îsi asume, pe fata, reprezentarea în Parlament a celor care fac evaziune fiscala si fura din buzunarul tuturor românilor. O astfel de atitudine este scandaloasa si invita practic la nerespectarea legii. Consider ca gestul facut de doamna Pocora si deputatii din noul PDL este jignitor pentru toti românii si pentru toate firmele care îsi platesc taxele în mod corect. Evaziunea fiscala este un flagel, iar încurajarea ei de catre parlamentarii principalului partid de opozitie arata ce tip de mentalitate îi guverneaza pe colegii din noul PDL', a mai spus Gabriela Firea, potrivit sursei citate.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.