Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția pugiliștilor români, după ce Bute a fost prins dopat

orange.ro
pugilisti romani

Leonard Doroftei, fost campion mondial WBA la categoria semi-ușoară, nu crede că Bute s-a dopat și consideră că rezultatele acestui prim test sunt greșite. Fostul președinte al Federației Române de Box îl sfătuiește pe Lucian Bute să nu se dea bătut și să meargă până la capat.

”Nu cred că e posibil așa ceva. Probabil este o greșeală. Nu cred că Lucian face așa ceva, nu se joacă nimeni cu asta, nici medicii, nimeni. Nu pot să-mi dau seama prin ce trece Lucian, eu nu am trecut prin așa ceva și nu știu ce ar trebui să facă. Eu nu am luat niciodată așa ceva. Eu nu luam nici măcar vitamina C. Cred că la proba B se va dovedi că a fost o greșeală. Îi transmit lui Lucian să țină capul sus”, a spus Leonard Doroftei pentru cei de la Digisport.

BOMBĂ în sportul românesc: Lucian Bute S-A DOPAT

Fost campion mondial la box, Mihai Leu, a declarat, într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, că nu crede că Lucian Bute ar fi luat substanțe interzise cu bună știință.

”E foarte greu să spui ceva acum. Eu nu cred că Lucian a făcut așa ceva, dar se poate să fi făcut cineva fără știrea lui sau poate a doua probă va demonstra altceva. Este un moment foarte dificil pentru Lucian Bute. Se poate să se fi întamplat și fără știrea lui, adică cei din staff-ul lui să fi recurs la astfel de mijloace fără știrea lui. Eu chiar spre să nu fie nicio problemă, sper ca el să fie nevinovat. Orice ar spune lumea este ce simte el și el știe adevărul”, a declarat Mihai Leu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.