Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Realitatea TV după despărțirea de două vedete: 'Nu a fost vorba despre demisii'

Realitatea

Realitatea TV a pierdut două dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului în doar o săptămână. Aneta Sîngeorzan şi Emma Zeicescu au anunţat că demisionează de la televiziunea de ştiri. În schimb, directorul executiv al Realitatea TV, Edward Pastia, afirmă că nu este vorba despre demisii, ci vedete postului nu au mai fost incluse în planurile editoriale ale postului.

"Din rațiuni editoriale, care țin de strategia postului, nu de audiență, am decis să ne despărțim și de Emma Zeicescu, și de Aneta Singeorzan. Ne pare rău de chestiunea asta, dar politica editorială se bazează pe cu totul alte constante. Vor mai fi și alte plecări, alții vor veni. Ca atare, e o decizie pur și simplu editorială. Nimic nu e veșnic în televiziune. Te desparți, pe alte proiecte colaborezi, dar decizia a fost una fără nicio problemă. A fost una editorială, legată de planurile de viitor ale postului. Nu a fost vorba despre demisii. Fiecare încearcă să minimalizeze, dar mă rog...", a declarat Edward Pastia pentru stiripesurse.ro.

Potrivit directorului executiv al Realitatea TV, postul face modificări pentru grila de toamnă, deşi nu se ştie cine va înlocui vedetele plecate. "Aici încă nu s-au luat decizii finale, o să comunicăm pe parcurs. Dar este vorba despre consolidarea postului și de schimbarea grilei începând din toamnă", a mai precizat Edward Pastia.

Vezi şi: Cea mai frumoasă vedetă de la Realitatea TV și-a dat demisia

Vezi şi: Realitatea TV rămâne fără cea mai cunoscută prezentatoare: 'BREAKING NEWS. Îmi dau demisia'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.