Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Simonei Halep după înfrângerea de la Australian Open: Am fost foarte bolnavă

halep suparare abandon

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a declarat dezamagita de înfrângerea suferita, marti, în primul tur al Australian Open, în fata chinezoaicei Shuai Zhang, locul 133 WTA, dar a precizat ca îsi propune sa ramâna motivata pentru competitiile urmatoare.

"A fost mai buna astazi. E puternica. Eu sunt în regula, dar dezamagita, bineînteles. Dar este doar o zi, doar un meci. Mâine este o noua zi. Trebui sa privesc înainte si sa ramân motivata. Stiti, oricine poate pierde, orcine poate câstiga. Stiu asta. Trebuie doar sa o iau asa cum este si sa privesc înainte. Cred ca nu a fost ziua mea buna, dar îi dau credit ei deoarace a jucat bine cu adevarat. A evoluat fara teama, a lovit fiecare minge si a avut un ritm bun. Cred ca am jucat prea scurt în primul set. Apoi m-a dominat pentru ca a simtit foarte bine  mingea", a declarat Halep, potrivit Mediafax.

Românca nu a pus înfrângerea ei pe seama vreunei accidentari, ci pe o cadere din punct de vedere psihic cauzata de problemele de sanatate anterioare. "Astazi, nu am avut dureri, nu am simtit dureri. Am avut multe probleme în aceasta perioada, înainte de a veni aici, asa ca pot spune ca sunt la un nivel scazut din punct de vedere mental, deoarece am fost foarte bolnava. Apoi am venit aici având din nou probleme la tendonul lui Ahile. Asa ca este greu sa fii pozitiva suta la suta si sa încerci totul. Dar am facut-o. Cred ca am facut tot ce am putut. A fost tot ce am putut face", a explicat ea.

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost eliminata în primul tur al Australian Open, dupa ce a fost învinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-3, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 133 WTA, sportiva venita din calificari.

Zhang, care va împlini 27 de ani la 21 ianuarie, s-a impus într-o ora si 18 minute si a trecut în premiera în turul al doilea al unui Grand Slam, dupa ce a fost eliminata de fiecare data în aceasta faza la precedentele 14 prezente, începând din 2008.

Simona Halep devine, astfel, favorita cel mai bine clasata care pierde în turul întâi al Australian Open, de la esecul similar suferit, la editia din 1979, de Virginia Ruzici, cap de serie numarul 1 atunci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.