Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Simonei Halep după primul meci de la Montreal

simona halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, s-a declarat bucuroasă că a început sezonul de hard, ''suprafața sa favorită'', cu dreptul, prin victorii atât la simplu, cât și la dublu în turneul de la Montreal.

Halep a câștigat luni, alături de Monica Niculescu, în primul tur la dublu, iar marți s-a impus în runda a doua la simplu (a intrat direct în această fază), în fața australiencei de origine rusă Daria Gavrilova, cu 6-2, 6-3.

"Este o jucătoare foarte puternică. Am jucat cu ea pe zgură la Roma și m-a învins acolo, dar am știut cum să joc azi (n. red. marți). Hard-ul este suprafața mea favorită, pot spune, și m-am simțit bine pe teren. Sunt fericită că am putut câștiga împotriva ei în primul meu meci pe hard'', a declarat Halep, imediat după meci, citată de site-ul WTA.

Românca se impusese în primul duel cu Gavrilova, anul trecut, 2-6, 6-1, 6-2 în turul al doilea la Indian Wells (hard), fiind învinsă anul acesta cu 6-3, 4-6, 6-3 în turul al doilea la Roma (zgură).

Simona venea după un titlu cucerit pe zgură, la București, al doilea al său în acest an, și a încheiat conturile destul de rapid cu Gavrilova, într-o oră și 16 minute. Halep, a treia favorită la Montreal, după retragerile americancei Serena Williams și spanioloaicei Garbine Muguruza, a avut 16 ''winners'', față de cele șapte mingi direct câștigătoare ale australiencei, care a făcut 28 de erori neforțate (doar 17 Simona).

Halep, finalistă la ediția de anul trecut a turneului canadian, a remarcat prezența spectatorilor români în tribune: ''E mereu o plăcere să joc în fața lor; vin peste tot unde joc și e un sentiment plăcut. Mulțumesc tuturor celor care au venit să mă vadă jucând''.

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Karolina Pliskova (Cehia) și Sara Errani (Italia). Halep a învins-o pe Errani cu 6-4, 6-4, în semifinale, anul trecut.

Simona a comentat și evoluția sa la dublu, alături de Monica Niculescu: ''Ieri (luni, n. red.) a fost distractiv, dar și un meci dificil, deoarece Monica spune mereu 'C'mon, Simona!' (Hai, Simona!). Am jucat bine și mi-a dat un pic de încredere pentru meciul de simplu. În mod normal nu vreau să joc dublu pentru că e dificil să aștepți să îți vină rândul să joci. Dar am vorbit cu Darren (Cahill, antrenorul său, n. red.) și mi-a spus că ar trebui să joc, deoarece e mai bun decât un antrenament. Totuși, nu sunt foarte sigură că vreau să joc mai mult dublu. Aștept să mai îmbătrânesc!''.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.