Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Spitalului de Arși după imaginile cu un pacient plin de viermi: 'Astfel de cazuri mai sunt'

spital arsi

Un medic de la Spitalul de Arși din București a oferit imagini cutremurătoare cu un pacient internat cu arsuri grave. Pacientul era plin de viermi în secția de reanimare. Imaginile șochează România, iar reacția medicilor de la Spitalul de Arși sunt și e și mai șocantă.

”Ne trebuie un spital nou. Nu putem asigura condiții. Eu nu pot să pun aer condiționat, eu să fac alt spital, eu ca medic, ca purtător de cuvânt? Vă garantez că astfel de cazuri există peste tot în țară. Sunt larve de la o muscă. Ce ajutor să mai cer când am cerut de mii de ori? Noi nu avem ce face, trebuie să tratăm pacientul în continuare. Acel pacient a decedat, dar pacientul nu a fost ucis de larve. Acele larve nu omoară pacientul.

Nu am negat niciodată condițiile de la noi. Nu eu am spus că avem condiții ca în Germania, ci fostul ministru, Nicolae Bănicioiu. Imaginile au fost date de o colegă de-a mea, care nu știu ce face pentru a rezolva situația.

Nu poți să speli foarte bine toate zonele, riști să rămâi cu urechile în mâini.”, a spus Adrian Stănculea, șeful secției ATI.

VEZI IMAGINILE ȘOCANTE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.