Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție de la Bruxelles după ultimele DEZVĂLUIRI ale lui Traian Băsescu: 'E mai bine lucrată'

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Traian Băsescu a vorbit luni seară, la România TV, despre ce s-a întâmplat acasă la Gabriel Oprea, pe atunci parlamentar independent, în noaptea în care s-au numărat voturile la alegerile prezidenţiale din 2009, câştigate de actualul lider al PMP în faţa lui Mircea Geoană. Fostul preşedinte a exclus varianta ca la întâlnirea Oprea - George Maior - Florian Coldea - Laura Codruţa Kovesi să se fi discutat despre influenţarea rezultatului alegerilor.

CITEȘTE ce a spus Băsescu AICI

Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD, spune, de la Bruxelles, că ultima apariție a lui Băsescu e mai ”bine lucrată” și aduce și argumente.

”Ultima aparitie la tv a lui Basescu in contextul intalnirii din seara alegerilor din 2009 evocata de Dan Andronic este clar mai "bine lucrata", nu mai poarta amprenta emotiei provocate de teama si disperare, ca pana acum.

In plus, ultima interventie este si mai complexa, asociind momentul 2009, in care el era principalul beneficiar, cu cel din 2014, cand era altcineva ... "Mesajul" este ca acest altcineva sa trateze cu toata seriozitatea dezvaluirile legate de momentul 2009, pt ca s-ar putea ajunge si la momentul 2014!? Acesta nu poate fi privit decat, logic vorbind, ca un "avertisment" ... (oare cine l-o "consiglia" pe Basescu?)

Citește și: Un milionar elvetian l-a tăiat pe un bărbat pentru că l-ar fi insultat de…barbatia sa

Un singur lucru nu ne spune Basescu: daca oamenii aceia - despre care admite ca nu de la Oprea de acasa trebuiau sa "monitorizeze" numaratoarea voturilor - nu puteau influenta rezultatul, atunci de ce erau atat de preocupati sa blocheze o eventuala contestatie din partea PSD, mai ales prin posibila implicare a senatorului Voicu?

Daca numaratoarea era corecta, de ce sa te temi atata de contestatie, ca asta a spus Dan Andronic ca s-a discutat acolo, nu influentarea rezultatului (desi, tot Andronic spune ca el a ajuns acolo cunoscand deja rezultatul oficial al numaratorii in curs ...).”, e mesajul lui Ioan Mircea Pascu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.