Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIE din PSD: Este o vânătoare fără precedent. Este șoc după șoc

psd

Liderii PSD văd o conspirație politică în recenta reținere a primarului de Craiova, Lia Olguța Vasilescu. Ei susțin că PSD trebuie presat pentru că este pe primul loc în preferințele românilor.

Vezi și: Lia Olguța Vasilescu a fost reținută de DNA. De ce este acuzată/ OFICIAL

"Noi spunem de cel puțin șase luni că sunt victimele unei conspirații, unei vânători fără precedent. Suntem șocați în fiecare zi de ceea ce se întâmplă. Este șoc după șoc. Acum sunt șocat de ce se întâmplă cu Lia Olguța Vasilescu la DNA. Nu există zi de la Dumnezeu ca liderii noștri din țară sau de la nivel central să nu fie vânați pe motive absolut puerile. Sunt de acord cu discursul de astăzi al lui Sebastian Ghiță", a zis Codrin Ștefănescu la România TV.

"În România domină frica. Se fabrică dosare pe bandă rulantă și sunt scoși toți din joc. Această vânătoare nu mai ia sfârșit. O luăm într-o direcție total greșită. Nu mai mișcă nimeni nimic. Totul este înghețat. Frica domină în toate structurile sociale și am senzația că o forță ocultă stabilește cine trăiește și cine moare în momentul de față în România. Este de neacceptat să se întâmple aceste lucruri la 26 de ani de la Revoluție", a concluzionat secretarul general adjunct al PSD.

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu a fost reținută miercuri de Direcția Națională Anticorupție (DNA) sub acuzații grave de corupție. Ea urmează să fie prezentată mâine la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.