Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIE dură după internarea lui Dan Voiculescu: 'Nenorociților, credeți că nu veți plăti?'

dan-voiculescu

Dan Voiculescu a fost internat de urgență la Spitatul Universitar din București, unde va fi operat. Ştirea despre omul de afaceri stârneşte o reacţie dură din partea fostei senatoare PC (ulterior ALDE) Cristiana Anghel.

Vezi și Dan Voiculescu, internat de URGENȚĂ la Spitalul Universitar: Este în stare GRAVĂ!

Vezi și: Mesaj în noapte al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei cu privire la Episcopul acuzat de relații homosexuale

"Nu s-au lasat până nu l-au adus în pragul morții. Nenorociților, credeți că nu veți plăti aceste odioase crime?! Nimeni nu l-a ajutat. I-au mâncat banii și-atât. Mă doare sufletul. Este unul dintre cei puțini din politică care nu mi-a cerut bani pentru partid. Spunea că eu plătesc cu imaginea mea curată și cu munca din parlament. S-a purtat cu mine precum un tată. Îi doresc din suflet să treacă și peste acest obstacol. Ajută-i Doamne!", scrie Cristiana Anghel pe Facebook.

Fosta senatoare nu îl uită nici pe Tăriceanu, pe care îl prezintă în antiteză cu Dan Voiculescu. Cristiana Anghel susţine că a fost scoasă de pe listele de la parlamentare pentru că nu a plătit banii ceruţi de preşedintele ALDE.

"Tăriceanu a vrut să sponsorizez partidul cu 630 de milioane lei (vechi). Și, pentru că nu am avut suma această imensă, prima dată a refuzat să mă pună pe liste la parlamentare, apoi i-a dat locul meu lui Cupă, fost președinte PDL Gorj... Și mai are și tupeul spună că l-a șantajat Daniel Constantin cu listele... halal să le fie celor care n--au niciun Dumnezeu! Și da, am dovezi. Comunicatul oficial pe care l-a dat de la Neptun", mai scrie fosta senatoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.