Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție FULGER din PNL, după laudele lui Cezar Preda la adresa lui Tudose: Mă simt JIGNIT!

Cezar Preda

Deputatul PNL, Cezar Preda, a învolburat apele în interiorul PNL, după ce l-a lăudat intens pe Mihai Tudose, într-o conferință de presă. Prim-vicepreședintele PNL Iași, Alexandru Muraru, îi cere lui Preda să își retragă declarațiile și arată că a jignit liberalii cu afirmațiile sale.

Citește și: Cezar Preda dezvăluie 'blatul' PNL-PSD: Mihai Tudose, creionat mai ceva ca un domnitor/VIDEO

”Ca liberal, mă simt de-a dreptul jignit de atitudinea domnului deputat Cezar Preda, prin care, fără niciun fel de ezitare politică sau morală, îl laudă aproape incredibil pe premierul PSD, plagiatorul Tudose. 
Sunt declarații nu doar nefericite, sunt afirmații care desconsideră tot efortul de reală opoziție al ultimelor săptămâni realizat de colegele sau colegii mei liberali din Parlament, din toate filialele liberale din țară, primari, consilieri locali sau județeni. Nu am văzut atâta periaj nici la colegii plagiatorului Tudose. 
Domnul deputat Preda prejudiciază mesajul întregii opoziții și parodiază practic ideea în sine de opoziție la actualul guvern. Nu cunosc și nici nu mă interesează dacă există altfel de legături între plagiatotul Tudose și domnul deputat Preda, dar poziția sa trebuie dezavuată. 
Pe această cale, în calitate de prim-vicepreședinte al unei filiale județene a PNL, îi solicit public domnului deputat Cezar Preda să retragă afirmațiile de periaj jenant la adresa premierului pesedist pagiator, Tudose”, susține Muraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.