Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție incredibilă a lui Varujan Vosganian după ce a creat vâlvă cu 'găina evazionistă': 'O idioțenie. Eu nu am scris așa ceva pe Facebook'

varujan vosganian

Fostul ministru de Finanțe Varujan Vosganian revine după postarea pe Facebook cu ”găina evazionistă” care a stârnit vâlvă și susține că, de fapt, aceasta este ”o idioțenie”, ”o invenție a presei”.

Multă lume s-a revoltat, după ce Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE, a scris pe o rețea de socializare că ”fiecare ou mâncat de la găina din curte văduvește bugetul de cincizeci de bani”.

Citește și: Mesaj INCENDIAR al lui Traian Berbeceanu, la 4 ani de la punerea sub învinuire: 'Nu o să pot să iert vreodată. Mai este puțin...'

Drept urmare, s-a vorbit de ”găina evazionistă” care văduvește bugetul de stat.

"Idioțenia cu impozitarea cotețelor și a găinilor a fost o invenție a presei”, a spus fostul ministru de Finanțe Varujan Vosganian, duminică, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3.

După ce moderatoarea emisiunii i-a amintit de postarea sa de pe o rețea de socializare, vicepreședintele ALDE a replicat: ”Eu nu am scris așa ceva pe Facebook”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.