Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Florin Cîțu la certificatul de imunitate prezentat de Comisia Europeană / VIDEO

Facebook
Guvern Florin Citu

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, la Palatul Victoria, despre certificatul de călătorie în UE în timpul pandemiei, că nu vede o problemă cu introducerea acestuia.

Citește și: Emanuel Ungureanu admite că sunt tensiuni în coaliție și acuză PNL: 'Dorința de a reface în culise alianța cu PSD este cât se poate de clară'

„Nu este vorba de vaccin (obligatoriu) e vorba de mai multe forme (acceptate) care existau si anul trecut, mai multe tari anul trecut acceptau si teste de exemplu. Si noi acceptam teste negative. Nu vad o problema aici, noi vorbeam de un pasaport care nu există si nu a fost aprobat nicaieri”, a declarat Florin Cîțu.

Comisia Europeană a adoptat miercuri o propunere legislativă de instituire a unui certificat de imunitate pentru călătoriile între statele membre ale Uniunii Europene. Pașaportul electronic denumit „certificat verde digital” va conține dovada că persoana care călătorește fie a fost vaccinată anti-COVID, fie are un test negativ COVID-19, fie a trecut prin boală și are anticorpi. Citește aici mai multe despre certificatul de imunitate din UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.