Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reactia lui Mihai Razvan Ungureanu la 'serbarea' caderii Guvernului sau

MRU Ungureanu

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a caracterizat drept "derizoriu" evenimentul organizat luni de PSD pentru marcarea a trei ani de la căderea guvernului pe care el l-a condus şi a afirmat că reprezintă încă un motiv ca PNL să facă tot ceea ce poate pentru a prelua puterea.

"Dacă asta este politica pe care poate să o facă un guvern cu pretenţii de responsabilitate, e jalnic. E un motiv în plus pentru ca PNL să facă tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a prelua puterea. Încă unul dintre motive, deşi sunt altele mult mai temeinice", a declarat Ungureanu când a sosit la şedinţa Comisiei de unificare a PNL.

El a mai spus că evenimentul organizat de PSD este "un teatru ieftin".

"PNL deja s-a pronunţat asupra acestei chestiuni. (...) Colegii pe care îi am şi alături de care sunt onorat să lucrez sunt oameni mult prea decenţi ca să dea curs unei asemenea înscenări, teatru ieftin", a adăugat Ungureanu.

Premierul Victor Ponta invită parlamentarii care au votat acum trei ani moţiunea de cenzură care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu să participe luni la un eveniment pe această temă, ce va fi organizat la Palatul Parlamentului.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.