Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reactia lui Rares Bogdan, dupa ce Oprescu sustine ca l-a avertizat cu privire la arestare

rares bogdan

Jurnalistul Rares Bogdan a declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca 'avertizarea' cu privire la arestarea lui Sorin Oprescu a fost facuta de el pe postul de televiziune Realitatea TV. El a precizat ca nu a vorbit cu Oprescu si ca aprecierea pe care el a facut-o cu privire la arestarea sa iminenta a fost o concluzie trasa in urma arestarii lui Solomon Wigler, mana dreapta a lui Oprescu.

"Cand a fost arestat Moni Wigler am spus ca daca l-au arestat pe el se pregateste Sorin Oprescu. Eu n-am vorbit in viata mea cu Oprescu. Cred ca de doua ori ne-am intalnit la evenimente publice si am dat mana. N-am avut o relatie cu dansul niciodata.

Am spus tot timpul, la televizor, (...) ca la ce se intampla in Primaria Capitalei nu are cum sa nu fie retinut. (...) Nu sunt eu prezicator, nu sunt eu 'Mama Omida'. Orice om care face o analiza si are informatii stie lucrurile astea. Eu am spus-o pe post, nu m-am dus sa i-o spun la ureche. O spun de vreo sase luni, ca nu cred ca Sorin Oprescu ajunge la sfarsitul anului", a explicat Rares Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.