Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reactia PNL la sentinta in Dosarul ICA: Ne asteptam la aceasta decizie

pnl logo

Sentinta Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul ICA a fost comentata pentru stiripesurse.ro de purtatorul de cuvant al PNL Alina Gorghiu:

"Toata lumea este specialista acum pe condamnarea lui Voiculescu, toti stiu procedura, unii indignati, altii multumiti, asa cum a fost si in cazul condamnarii lui Nastase.

Este o hotarare dura, o condamnare care presupune inclusiv recuperarea prejudiciului, iar daca nu suntem ipocriti, vom recunoaste ca ne asteptam la aceasta condamnare.

O intreaga clasa politica trebuie sa invete ceva din condamnarea de azi a fostului om politic Voiculescu, iar plaga lasata de acest proces si de aceasta condamnare pentru orice politician din Romania va fi una de lunga durata si greu de tot vindecabila. Ma gandesc ca nu e cea mai fericita formula sa mergem pe ideea procesului politic, chiar nu o incurajez. Ba chiar cred ca pentru statul de drept si partenerii nostri externi, declaratia lui Sova, purtatorul de cuvant al psd si al lui Victor Ponta, e cumplita si daca am da importanta declaratiilor lui, ar fi trebuit sa se rascoale o intreaga clasa politica si societate civila.

Si evident ca in aceste conditii te gandesti ca e adevarata varianta vehiculata masiv in ultima vreme, anume ca se va promova in curand legea amnistiei si gratierii, pazita cu multe burboane de transpiratie de psd in parlament, imediat dupa prezidentiale. Dar nu mai bine ne spune direct ponta daca este unul din proiectele sale de viitor? Macar sa stie populatia ce si cum voteaza.

Nu cred ca este momentul sa spun eu ceva in plus fata de ce a zis instanta, dar chiar vreau sa-l parafrazez pe Alecu Russo, mai ales ca vor incepe sa curga comentariile cu privire la judecatorii care au judecat dosarul, spunand ca legile bune, dar mai ales judecătorii buni apara statul de drept in Romania.

Cert e ca urechile mele nu vor mai suporta sa auda cum cineva care va fi condamnat in Romania este o victima a sistemului, cum justitia este in integralitatea ei condusa de ala cu Coarne sau ca  o instanta a dat hotararea, oricare ar fi ea, sub presiunea opiniei publice, a MCV, a FMI, a organizatiilor oculte sau a Mamei Omida.

Trebuie sa înțelegem ca vorbim de un serviciu public, care trebuie si merita sa fie respectat. Cred ca e timpul sa nu ne mai pricepem chiar la toate si sa lasam institutiile, cu castele lor, sa se profesionalizeze si sa se autorelegleze. "

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.