Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACTIA PSD la decizia CCR privind migratia alesilor locali

PSD

Liderii PSD incearca sa ii linisteasca pe primarii, sefii de CJ si consilieii locali si judeteni care au ales sa isi paraseasca partidele pe listele si sub culorile carora au fost alesi in baza OUG55%2014.

REACTIA PNL

„Aleșii locali, care în baza OUG 55 și-au schimbat partidul, nu au de ce să se teamă ca urmare a deciziei CCR de astăzi. În momentul în care au luat decizia de a părăsi partidul din care făceau parte, au făcut-o în mod legal, pe baza unui act normativ aflat în vigoare.

În acest moment, nu știm ce anume din Legea de aprobare a OUG 55 a considerat CCR că este neconstituțional. Avem doar o decizie, însă concluziile le vom putea trage după publicarea motivării, cea care a stat la baza acestei decizii. Abia atunci vom vedea ce anume este în neregulă și vom putea efectua modificările necesare”, a declarat Gabriela Firea.

Sa nu uitam ca primarii care au parasit Pnl au justificat gestul prin faptul ca au candidat pe listele Usl, alaturi de Psd, iar electoratul lor nu a vazut cu ochi buni fuziunea Pnl cu Pdl -partid care a girat taierea de salarii si pensii.", a declarat senatorul Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD pentru stiripesurse.ro

CCR trânteşte Ordonanţa traseiştilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.