Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţie halucinantă a femeii care i-a smuls testiculele soţului: 'Am vrut să văd cât e de bărbat'

adevarul.ro
femeie testicule

Acesta este cazul care a îngrozit nu doar bărbaţii, ci întreaga ţară. O femeie i-a smuls soţului testiculele de 8 martie.

Detalii aici: Vaslui: O femeie i-a tăiat testiculele soţului pentru că nu a primit flori de 8 Martie

Femeia din localitatea vasluiană Dragomireşti care, într-un acces de furie, a încercat să-i smulgă soţului organele genitale, susţine că a recurs la acest gest pentru că bărbatul este leneş, nu o ajută la treburile gospodăreşti, iar când se află sub influenţa băuturilor alcoolice o agresează şi o alungă de acasă.

Marinela Benea (40 ani) afirmă că nu a primit niciodată flori de la soţul ei şi nici astăzi, de 8 Martie, nu se aştepta să primească, însă ar fi vrut cel puţin să o ajute la muncile din gospodărie. Femeia afirmă că bărbatul, alături de care trăieşte în concubinaj de 15 ani, îi face viaţa un chin atunci când este băut, o alungă din casă, invocând că este casa lui, o bate şi o umileşte. Se întoarce de fiecare dată înapoi, pentru că nu are unde locui în altă parte, ea fiind originară din judeţul Botoşani. Împreună au un copil de 15 ani. Luni, Ionel Popa (39 ani) a lucrat cu ziua la un localnic, iar drept recompensă a primit o sticlă cu vin. A băut-o de unul singur şi cum şi pe parcursul zilei consumase alcool, ”nu aveai cu cine te mai înţelege”. Femeia susţine că toată noaptea a pus-o să încălzească încăperea în care dormeau pe motiv că îi este frig sub plapumă. Dimineaţa, după o noapte de nesomn, femeia i-a cerut bărbatului să o ajute la treburile gospodăreşti, ”măcar atâta gest să facă de 8 Martie”. Pentru că bărbatul a luat-o la rost, invocând că el nu este ”comandat” de femeie, aceasta a declanşat iadul.

Citeşte şi: România primeşte ordine clare de la NATO: Câţi bani trebuie să investim

"Când o ia pe ulei, se schimbă foaia. Azi era băut, de aseară. A fost la cineva la treabă şi i-a vin. Toată noaptea m-a pus să fac focul că îi este frig la picioare, am pus tot ca să fie bine. Dimineaţă când s-a luminat am tras draperiile şi i-am zis să iasă şi el afară să facă treabă. Să se ducă la vie să o cureţe măcar. Iar el a început că mă înjure că îl comand eu pe el ce să facă. Şi eu atunci i-am spus ia să văd eu ce bărbat eşti tu şi atunci l-am apucat, el s-a tras şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mi-a dat o floare în viaţa lui. Mi-a arătat doar toporaşi şi viorele în pădure. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. De dus mă duc la el, îl caut la spital, dar sigur mă înjură şi mă alungă de acasă", a spus femeia conform adevarul.

Citeşte şi: Şoc în tenis după ce Şarapova a fost prinsă dopată: Reacţie uluitoare a Serenei Williams

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.